RESERVEER

 

Om te reserveren voor onze maandelijkse BIGBANG stuurt u een E-mail naar info@bigbangclub.be voor CLUB AMAI

Voor de BIGBANG in CLUB GOESTING mailt u naar:

info@clubgoesting.be

Dit geldt voor koppels/dames.

ALLEENGAANDE HEREN-NIEUWE REGEL!!!!

Alleengaande heren hoeven niet meer te reserveren. We hebben gemerkt dat dit mannen soms tegenhoudt omdat ze soms pas op het laatste moment weten of ze kunnen komen, of al gereserveerd hebben, er iets tussen komt en niet afmelden, waardoor we andere heren in eerste instantie niet binnen konden laten. Want VOL=VOL. Als je echt zeker wilt zijn van een plekje reserveer je wel.

LET OP: PER GANGBANG VERWELKOMEN WIJ NIET MEER DAN MAXIMAAL 6 ALLOCHTONE/BUITENLANDSE HEREN

KOPPELS/DAMES

De koppels krijgen een bevestiging dat ze op de reserveringslijst staan. Deze koppels/dames mogen al om 19:30 uur naar binnen om zich rustig te kunnen verkleden, een drankje te drinken en in de stemming te komen voordat de alleengaande heren om 20:00 uur massaal binnen komen!

Reserveert u als koppel/dame voor de eerste maal? Dan ontvangt u eerst van ons een mailtje waarin wij duidelijk aangeven wat voor koppels wij voor onze GangBang zoeken en wij graag verwelkomen. Wij krijgen namelijk doorgaans meer aanmeldingen dan wij plek hebben en hebben dus het voorrecht kritisch te zijn. Dit aangezien wij op deze avond alleen met gelijkgestemden willen zijn en niet met koppels/dames die nog nooit aan een gangbang hebben mee gedaan of gewoon eerst eens willen kijken of het wel iets voor hen is...of nog erger: een gratis avond in onze club willen meemaken zonder actieve deelname.

Koppels die NIET reserveren lopen het risico dat ze niet naar binnen kunnen.

Ook koppels die wel aangeven dat ze binnen ons gezochte profiel passen en dat toch niet doen worden gevraagd bij het weggaan of ze niet meer willen reserveren of worden al tijdens de avond erop gewezen dat ze op de verkeerde avond in onze club zijn. Want dan wordt het voor zowel u, als de aanwezige andere koppels/dames en vooral de alleengaande heren een teleurstellende ervaring. Natuurlijk kan het zijn dat u zich toch realiseert dat dit niets voor u is. Wij verzoeken u dan voortijdig de gangbang te verlaten en wees zo vriendelijk de reden te geven waarom u weg gaat.

OOK ZOUDEN WE HET ERG OP PRIJS STELLEN ALS ONZE VASTE KLANTEN ONS OP DE HOOGTE WILLEN BRENGEN ALS U MET ZEKEHEID KUNT ZEGGEN DAT EEN KOPPEL NIET OP ONZE GANGBANG THUIS HOORT. ZO ZORGEN WE ER MET Z'N ALLEN VOOR DAT DE AVOND ZUIVER BLIJFT EN IEDEREEN OPTIMAAL KAN GENIETEN.

Wanneer u toch verhinderd bent horen wij dat graag zo spoedig mogelijk per E-mail of telefoon/SMS.